Cum Să Îți Crești O Practică Profitabilă Și Sustenabilă

Ca Și Psiholog, Terapeut sau Coach


12-14 Septembrie 2023, eveniment LIVE, online, gratuit

Dacă ești psiholog, terapeut sau coach aflat la început de drum, sau cu câțiva ani de experiență în spate, și ai investit o grămadă de resurse în școli și formări, însă încă nu ești mulțumit de rezultatele pe care le ai, acest eveniment este pentru tine.


Știm exact cum este: ai făcut o facultate din pasiune, ai participat la zeci/ sute de ore de formare, practică și supervizări și ai crezut că totul va veni de la sine, odată ce poți lucra cu clienții.


Însă nu a fost deloc așa.


Nimeni nu ți-a explicat că și un cabinet de psihologie funcționează după aceleași reguli mari ca orice altă afacere de prestări servicii (cu mici diferențe, desigur).


Te-ai trezit pe o piață inundată de „coachi” și tot felul de „experți” care au apărut ca ciupercile după ploaie, fără o certificare serioasă în spate, și care pretind că au o soluție rapidă la orice…


Desigur, îți vin poate câțiva clienți din recomandări sau din parteneriate cu clinici și centre mai mari, însă dacă te bazezi doar pe asta, înseamnă că ai o atitudine pur REACTIVĂ, ceea ce este un risc serios, mai ales în vremuri mai grele.


Cam asta vedem în jurul nostru, din ce în ce mai mult, și așa ne-am hotărât să schimbăm situația!


Așadar, dacă îți dorești să îți crești autoritatea, să înveți care sunt metodele cele mai eficiente ACUM pentru a avea mai multă vizibilitate și a atrage atâția clienți câți îți dorești, fără să trebuiască să stai ore în șir pe social media (pentru că ai lucruri mai importante de făcut!) te invităm să ni te alături!


Între 12-14 Septembrie 2023 organizăm cel mai mare eveniment online, gratuit, LIVE, pentru psihologi, terapeuți și coachi!


Este un eveniment 100% GRATUIT: timp de 3 zile ne întâlnim într-un grup privat de Facebook și lucrăm împreună pentru a construi un plan eficient pentru practica ta, în care să crezi 100% și care să te facă să simți că de abia aștepți să începi să îl implementezi!


În fiecare zi vom discuta un singur lucru și te vom ghida pas cu pas, astfel încât la final să ai un plan în care să crezi 100%!


În doar 3 zile vei avansa de la confuzie la claritate și vei știi care sunt pașii pe care trebuie să îi faci pentru a începe să vezi REZULTATE REALE din acțiunile tale.


Sună bine? Ești pregătit să îți crești practica cu un plan simplu de implementat și care ți se potrivește 100%?


Atunci te așteptăm cu drag!


Ne-am pus tot sufletul în acest eveniment și vrem să obții maximum de valoare – asta e promisiunea noastră!


Ocupă-ți locul gratuit (3 zile de training și coaching LIVE) chiar acum!

Iată cum se va desfășura totul:

Timp de 3 zile ne vom întâlni LIVE într-un grup privat de Facebook și vom discuta despre un subiect (o sesiune de training LIVE cu timp dedicat pentru a răspunde oricăror întrebări și a oferi consultanță și feedback personalizat, pe loc).


Înregistrarea fiecărei sesiuni va fi disponibilă pentru cei care nu pot participa live.


ZIUA 1: Ne stabilim obiectivele pentru următoarele 12 luni – pentru că dacă nu știi încotro te îndrepți nu vei ajunge acolo.


ZIUA 2: Îți arătăm cum să îți faci un plan simplu și eficient pentru a atrage atâția clienți câți îți dorești, folosind mediul online + cum să îți creezi o suită de oferte care se completează reciproc, astfel încât să îți poți crește practica fără a sta mai multe ore în cabinet.


ZIUA 3: Construim împreună un plan de creștere a imaginii tale de expert + EXTRAGEM LA SORȚI CÂȘTIGĂTORII UNOR PREMII SPECIALE, SURPRIZĂ!

Acest eveniment pentru psihologi, terapeuți și coachi este o experiență nouă, diferită!

Nu este doar un training în care îți iei notițe și apoi nu faci nimic cu ele! Vom lucra împreună în fiecare zi, pentru ca tu să implementezi ceea ce ai învățat și, astfel, să progresezi imediat.


În fiecare zi vei avea o mică temă, care te va ajuta să aplici informațiile din sesiunile live.


Iar la final, îi vom răsplăti pe cei care și-au făcut aceste teme în fiecare zi: avem pregătite o serie de premii speciale, surpriză (în valoare de peste 1000 RON!)


Dacă îți dorești să nu mai depinzi niciodată de alții pentru a avea clienți și dacă vrei să vezi rezultatele pe care le meriți cu adevărat, înscrie-te chiar acum la evenimentul anului:

Cine te va ghida în aceste 3 zile: oameni cu multă experiență în spate (care nu vorbesc doar din teorie, ci mai ales din practică), care îți vor pune la dispoziție toate cunoștințele și abilitățile lor practice (formate din zeci de mii de ore lucrate în domeniu) și care au o misiune: să ofere psihologilor, terapeuților și coachilor din România toate uneltele necesare pentru a-și monetiza expertiza la nivelul pe care îl merită cu adevărat!

Olivia Angelescu

Clementina Anghelache

Cu studii atât în afaceri cât și în psihologie, Olivia este consultant de afaceri pentru unele din cele mai mari companii din Europa și expert în marketing certificat internațional. În ultimii ani, Olivia a lucrat cu psihologi, terapeuți și coachi de pe 5 continente, ajutându-i să își crească autoritatea și să dezvolte planuri simple și personalizate pentru a atrage mai mulți clienți și a-și crește practica. Articolele ei au apărut în unele din cele mai importante publicații de afaceri, marketing și dezvoltare personală din lume (Entrepreneur, Today Show, StartUp Nation, AllBusiness, Teachable, Tiny Buddha, Thrive Global și multe altele).

Clementina este antreprenor în dezvoltare personală, learning facilitator, autor și Ontological Coaching Practitioner cu peste 15 ani de experiență. Formările sale cuprind 3 programe NLP Practitioner și un Master, 3 școli de coaching cu Alain Cardon, Sir John Whitmore și Inner Game cu Tim Gallwey, PCM, Points of You, Theta Healing și Acces Consciousness. A petrecut două decenii ca antreprenor în publishing în domeniul învățării organizaționale și în urmă cu trei ani a relansat licența revistei Psychologies în România.

Ce spun cei care au participat la ediția trecută a acestui eveniment gratuit: